background .

Historie

Historie

Prins Makelaardij is al 40 jaar een gevestigde naam in Rotterdam en omstreken. We zijn gevestigd op de hoek van de Duyvesteynstraat en de Burgemeester de Josselin de Jonglaan. Het kantoor is een blikvanger wanneer men Overschie binnen gereden komt.

Oprichter

Peter Prins heeft in de jaren ’80 Cleinpolder Vastgoed opgericht, omstreeks 1990 is het veranderd in Peter Prins Makelaardij. Sindsdien is de opdrachtenportefeuille aanzienlijk gegroeid en heeft zich een groep vaste klanten en relaties gevormd rondom Peter Prins Makelaardij.

Van Peter Prins Makelaardij naar Prins Makelaardij

In 2009 hebben Wouter Mook en Wesley Pors, Peter Prins Makelaardij overgenomen. Het kantoor heeft toen de naam Prins Makelaardij gekregen en is met een flinke verbouwing in een nieuw jasje gestoken. Het geheel is gemoderniseerd en gedigitaliseerd.

De (huizen)markt blijft zich veranderen en ook Prins Makelaardij blijft zich vernieuwen. Zo ondergaat het kantoor in 2021 weer een metamorfose en wordt het kantoor, de uitstraling en de website geüpgraded naar deze tijd. Zelfs het welbekende ‘Prins’ logo (rechts) wordt vernieuwd. Prins Makelaardij blijft zich ontwikkelingen op het gebied van de kennis van de huizenmarkt en haar dienstverlening.

Wat ooit begon als een kantoor dat gerund werd vanaf een kamer in huis, kan nu met recht een makelaarskantoor worden genoemd, dat garant staat voor professionele en persoonlijke dienstverlening.