background .

Verkoop

Verkoopmakelaar

Wil je je huis verkopen? Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.

De woningmarkt is enorm veranderd, het is een echte verkopersmarkt. Dit is hét juiste moment om je woning te verkopen zodat je de hoogste prijs, onder de beste voorwaarden, uit je woning kunt halen. Bij het inschakelen van ons kantoor maak je gebruik van professionele makelaars met een passie voor woningen! Prins Makelaardij is al 40 jaar actief in de woningmakelaardij.

HET PRINS MAKELAARDIJ STAPPENPLAN VOOR DE VERKOOP VAN UW WONING:

 • 1. Vrijblijvende waardebepaling
  In een vrijblijvend gesprek wordt je voorzien van de nodige informatie omtrent de verkoop van je woning, zoals de waarde van de woning en onze werkwijze. Je ontvangt na afloop een offerte met een reëel advies over de vraagprijs.
 • 2. In verkoop zetten van uw woning
  Voor de beste presentatie van je woning maken wij gebruik van een professionele woonfotograaf. Nadat de woningfoto's bij ons binnen zijn wordt je woning getoond op internet (o.a. Funda.nl en onze website), gedeeld via Social Media (Facebook en Instagram) en krijgt de woning een eigen website. Uiteraard is je woning ook zichtbaar in onze etalage.
 • 3. Bezichtigingen
  Je woning is nu actief op de markt. Potentiële kopers worden vriendelijk en deskundig te woord gestaan door één van onze makelaars tijdens de bezichtigingen van de woning. Na elke bezichtiging ontvang je een terugkoppeling, zodat je overal van op de hoogte bent.
 • 4. Onderhandeling(en)
  Tijdens de onderhandeling voorziet de makelaar je van advies. Door onze ervaring weten wij niet alleen hoeveel de woning minimaal moet opbrengen, maar ook hoe je er zoveel mogelijk voor kunt krijgen.
 • 5. Koopovereenkomst
  Wanneer de onderhandeling rond is, maken wij de koopovereenkomst op. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Prins Makelaardij informeert je uitgebreid over je rechten en plichten. Zo kom je niet voor verassingen te staan.
 • 6. Notaris
  De ondertekende koopovereenkomst en alle relevante stukken versturen wij naar de notaris. De notariële overdracht en de sleuteloverdracht vinden plaats bij de notaris. Voorafgaand aan de overdracht wordt de woning samen met de koper nog een keer geïnspecteerd (eindinspectie) of alles in de afgesproken staat wordt achtergelaten.
 • 7. Verhuizen
  Yeeh! Je woning is verkocht. Gefeliciteerd! Tijd om het verhuizen te regelen. Ook na de verkoop kun je bij Prins Makelaardij terecht voor vrijblijvend advies.

 

Neem contact op